img 8725

Sykkelturer

Områdene rundt Castelrey er fantastiske for sykling, enten du vil sykle en rolig tur eller du vil ta deg en treningstur. Det bølgende landskapet inviterer til leken, men behagelig tur på sykkelen. Om du ikke ønsker å ta med deg din egen landeveissykkel, så kan vi bistå slik at du får leiet deg et ønsket alternativ fra en av våre samarbeidspartnere.

Sykler kan leies når du ankommer Castelrey, enten vanlig tursykkel, landeveissykkel eller el-sykler. I Frankrike tar de aller fleste hensyn til syklister, og tuter ofte muntert og vinker til deg. Bare pass på at du ikke forviller deg inn på veier som er merket med sykkel forbudt. Holder man seg på de mindre veiene, så er aldri biltrafikken der noe man behøver å bekymre seg for. Du kan ta turer rundt i nærområdet på egenhånd på de mange sjarmerende småveiene eller langs de de idylliske kanalene.

Ønsker du å være med på en fellestur, vi kaller det "Sykkeltur med kurv", så får du tilbud om det på faste oppsatte dager. Slike turer er satt opp som rolige turer som alle kan delta på. Det legges inn stopp med forfriskninger, vingårdsbesøk og lunsj i det fri som gjør disse sykkelturene til virkelig en fin opplevelse.

Om du ønsker å ha med en erfaren syklist som lokalkjent guide på en eller flere  treningsturer, så kan også det ordnes. Ulike ruter (lengde og vanskelighetsgrad) tilbys etter dine eller gruppens ønsker. Du kan selv velge ruten som skal sykles, men de aller fleste av mulig og umulige ruter er nok allerede syklet av guiden, som gjør at turene med guide kan skreddersys til gruppen.