bryllup

Kjære brudepar

Château Castelrey er helt perfekt for dere dersom dere ønsker et lite, intimt og romantisk bryllup i Frankrike. Med det sjarmerende slottet og det store hageanlegget som ramme for arrangementet, vil bryllupet garantert bli minneverdig for dere, familie og gode venner. På den store og skjermede eiendommen blomstrer trær og busker, stauder og blomster med de herligste dufter gjennom hele sommeren. Velstelte valnøttlunder kranser vakkert inn eiendommen og innbyr til små, romantiske spaserturer.  Det er koselige sittegrupper og benker, vakre stier og bortgjemte perler overalt på Castelrey.

Vi har nydelige suiter og rom for overnatting på slottet. Sentralt på eiendommen har vi også to franske småhus, Portnerboligen og Gartnerhuset.  Vi planlegger alltid for at drømmebryllupet holdes ute i hagen under åpen himmel, men har selvsagt en plan B om det skulle bli nødvendig eller ønskelig å være under tak. En av våre viktigste oppgaver er å sørge for å gi dere uforglemmelig tid sammen med deres nærmeste, latter, glede og kjærlighet; vår gave til dere. Et bryllup hos oss skal nytes fra man kommer til man drar hjem med hjertet fullt av gode minner.

Bryllupet starter med planlegging lenge før den store dagen. Vi bistår med alt fra planlegging til den praktiske gjennomføringen slik at bryllupsdagen blir akkurat slik dere drømmer om. Enten dere ønsker et storslått bryllup eller en enklere romantisk dag, begge med seremoni og påfølgende middag i hagen, så er planlegging viktig. Vi kan tilby hjelp i alle faser av bryllupsplanleggingen og gjennomføringen. Brudeparet blir fulgt spesielt tett opp, og vi vil som vertskap på Castelrey bli med heile veien i kulissene. På denne måten sikrer vi dere en bryllupsdag og et opphold som skal være kjære minner for resten av livet.
brudebukett
Endelig er dagen her.
bryllupskake
Bryllupsfest
brudgom
Kjærlighet
hagebryllup
Hagebryllup i Frankrike