img 8705

Malekurs med Bente Dankertsen 12-19 Oktober


Drømmer du om å delta på malekurs i Frankrike, kanskje på et vakkert slott? Bli med billedkunstner Bente Dankertsen til Château Castelrey i sør-vest Frankrike i en hel uke. Dette kurset passer for alle enten du er nybegynner, har litt eller mye erfaring.
 

Bente er billedkunstner og har drevet profesjonelt siden slutten av 1980- tallet. Nå går hun siste året ved kunstakademiet i Tromsø. Hun er kanskje mest kjent for sine Bergensakvareller som er i "Bergens-kalenderen". Den kom første gang ut i 1993 og selges i alle bokhandlere i og rundt Bergen. Hun maler også i olje og akryl.
Bente har holdt utallige kurs og har faste maler-elever over mange år. Hun liker å stå ute å male, og har i flere år reist til Italia og malt. Denne gangen legger hun malekurset til Frankrike og vakre Château Castelrey. Kurset vil foregå ute. Bente legger undervisningen opp etter hvor den enkelte elev er i utdanningen. Hvilken maleteknikk en vil bruke, er opp til hver enkelt. Det vil bli undervisning både i gruppe og enkeltundervisning. Det blir en kursøkt på formiddagen og en på ettermiddagen (søndag er malefri).
Det vil bli sende ut detaljert plan og tips om hva som er lurt å ta med av utstyr. Kanskje får vi til en intern liten utstilling ved kursslutt? Hvis dere vil vite mer om Bente, så gå inn på hennes hjemmeside http://galleri-strandli.123hjemmeside.no/ eller facebook side https://www.facebook.com/search/top?q=galleri-strandli
Info om oppholdet:
Kursdeltakerene har 7 overnattinger på det vakre slottet, Château Castelrey
(www.castelrey.com). Alle måltider er inkludert i prisen (frokost, lunsj og middag). Vi spiser enten på slottet eller på en av de mange restaurantene i nærområdet. Transport i leid bil/buss til/fra Flyplassen i Toulouse er inkludert i prisen. Felles interntransport er inkludert i forbindelse med måltider når vi skal spise ute.
Pris € 2350 pr person i dobbeltrom
Reisen til og fra Frankrike og din reiseforsikring kommer i tillegg.
Påmeldingsfrist: 20. april 2022.
Detaljert kursopplegg og oversikt over aktiviteter sendes den enkelte deltaker ved påmelding.
Et depositum på kr 2500,- betales ved påmelding.
Vi forbeholder oss retten til å avlyse malekurset dersom det skulle bli for få påmeldte eller at andre uforutsatte ting skulle skje.
Depositumet blir da betalt tilbake i sin helhet.
Påmelding til Siv på Château Castelrey mail: post@castelrey.com.
Arrangør: Bente Valentinsen Dankertsen