202507856_279546070617995_7116053532305611017_n

Portnerboligen

Når en større gruppe kommer til oss vil noen kunne bo på slottet og andre i et av de to småhusene på eiendommen. Hele gruppen spiser felles frokost på slottet. De som bor i Portnerboligen har da selvsagt tilgang på slottets fellesareal og uteområder med dets fasiliteter, som bl.a. svømmebassenget.

Vi leier 0gså ut Portnerboligen som en egen enhet uten at man er del av en gruppe som bor på slottet.  Man må da være klar over at man ikke har tilgang på noen av slottets fasiliteter verken inne eller ute, herunder svømmebassenget. Vi er selvsagt behjelpelig med viktig informasjon og bistår mer enn gjerne med hjelp til leie av sykler, kajakker osv eller annan hjelp dere skulle trenge under oppholdet. I Portnerboligen gjelder selvhushold, som innebærer at man står for innkjøp og tilberedning av sin egen mat. Kjøkkenet er velutstyrt med alt man trenger av utstyr.
I Portnerboligen har dere alt dere trenger for å bo godt i ferien. Det er et supert utgangspunkt for å gjøre dagsturer rundt i nærområdet og regionen med kort vei til noe av det beste Frankrike har å by på av natur og kultur.  Huset har to doble soverom med sengeplass til fem personer. Det er en sittegruppe i i den store åpne løsningen for stue, spisestue og kjøkken. Her er et bad med badekar og dusj, en liten entrè og et toalett. På kjøkkenet står en vaskemaskin slik at man kan få vasket klær. Portnerboligen har sitt eget, møblerte og avskjermete uteområde der man kan nyte måltider og deilig drikke utover kvelden.
Ukesleie selvhushold: € 1400
Langweekendtur som del av en gruppe: € 1500
Ukesleie som del av en gruppe: € 2650
Solsikker så langt man ser
Påfyll av god energi
Morgenstemning
Shopping i Agen