landskap1

Tour de France

Vi elsker den fantastiske stemningen, den begeistrete galskapen og all dramatikken som man opplever under Tour de France.
Har du lyst til å oppleve denne folkefesten på nært hold, og kanskje kombinere det med en deilig slottsferie i sør-Frankrike? Da vil et opphold på Château Castelrey være nettopp det du ser etter.
 

Som vanlig for våre ukesopphold er det ankomst onsdager. For årets Tour de France-uke betyr dette ankomst ons. 20. juli. Frokost er inkludert i romprisen men vi tilbyr også andre herlige måltider til våre gjester, som kulminerer med vår 9-retters slottsmiddag søndag kveld.
Vi vil kunne være behjelpelige med å formidle kontakt med tanke på alt som er av opplevelser og aktiviteter utover sykkelrittet og folkefesten.
Sykkelturer langs kanalene i nærområdet, vingårdsbesøk eller kanalbåttur er svært populært. Turer på de mange ulike mat- og antikkmarkedene, en runde golf på en av de mange vakre golfbanene i området eller besøke noen av Frankrikes vakreste småbyer, som Saint Emilion, med storslåtte arkitektur er alle bare noen eksempler på aktiviteter og opplevelser som venter på deg.
Fredag 22. og lørdag 23. juli kjøres sykkelrittet gjennom landsbyer ikke så langt unna Castelrey. Dette er to etapper som er antatt å bli avgjørende for hvem som vinner årets Tour de France, så dette blir dramatisk og gøy!
Fjorårets ritt heiet vi på syklistene og koste oss med mat og drikke i folkehavet i landsbyen, Villandraut. De norske sykkelproffene trenger all den støtte de kan få, i kampen om viktige sekunder og minutter, så vi setter alt inn på at syklistene skal både se og høre oss!
Vi håper å se deg som vår gjest, og til å gi deg noen aldeles uforglemmelige dager i sør-Frankrike. Gi oss en lyd dersom du har lyst til å besøke oss eller har spørsmål du ønsker svar på.
 Foto: NBC