brud

Gifteplaner?

Gifteplaner?

Vi er endelig i gang og skal arrangere brylluper på Château Castelrey. Vertskapet arrangerer små, intime brylluper eller vi samarbeider med bryllupsplanlegger som planlegger og arrangerer alt for dere for større brylluper.

 

 

Dere som kommende brudepar må jo selvsagt besøke oss og få se eiendommen, bo hos oss noen dager, og få tatt inn alle inntrykk. Det er en stor glede for oss å fortelle at vi planlegger 2 visningshelger for kommende brudepar til neste år: 11. -15. mai og 31. august-4. september. Dere bor på et av våre fantastiske rom som dere velger selv og kommer på en uforglemmelig langweekend hos oss. Dersom dere booker bryllup hos oss etter denne langhelgen får dere refundert oppholdet etter bryllupet med inntil €1000 (ca NOK 10 000,-). Hvis dere vil ha med mor/far/svigermor/svigerfar på planleggingsturen så skal vi gi en særdeles god avtale for de også.

Det vil være noe fellesinformasjon, omvisninger, møte med florist/fotograf/bryllupsplanlegger, dere får bli kjent med eiendommen med tanke på både bryllupsmiddagen og seremoni. Vi vil også sette av tid til samtale og planlegging med hvert par.

Høres dette fristende ut? Vi har begrenset med plasser disse helgene så ta snarlig kontakt,- så kan eventyret begynne.

Velkommen til en kjærestehelg på vakre Château Castelrey